MAKEUPSHOPPEN

Fijne beautyproducten voor de herfst

Tijdens de herfst en met de winter in aantocht is het belangrijk dat we onszelf een beetje extra verzorgen. De gure wind, regenachtige dagen en de kou  vergt best wat van onze huid. Ook de verwarming in huis zorgt er voor dat je huid sneller uitdroogt. Een goede reden om extra tijd te nemen om jezelf in de watten te leggen. Gebruik een masker voor je haar en doe bijvoorbeeld een andere lippenstift op dan normaal. In dit artikel lees je vijf tips over welke beautyproducten je deze herfst kunt gebruiken!

Een stevige dagcrème

Een goede crème voor je gezicht is het hele jaar door belangrijk. In de herfst en winter kies je voor een crème die wat vettiger is. Bij de meeste mensen droogt hun huid namelijk in deze periode wat uit. De  Skin Active Botanische Dagcrème van Garnier is bijvoorbeeld een hele fijne. Laat je huid testen en kies dan welke crème het best bij jou past. Vergeet ook niet een nachtcrème te gebruiken.

Serum voor je haar

Veel mensen vergeten hun haar te verzorgen in de herfst. Terwijl ook je haar schade heeft opgelopen in de zomer. Door de felle zon droogt het uit en waarschijnlijk heb je gezwommen in zout water of in het zwembad. Ook dit is niet heel goed voor je haar. Een kappersbeurt na de zomer doet je coupe altijd goed! Verzorg je haar daarnaast goed met een serum. Een serum verzorgt en beschermt je haar met een soort laagje (waar je niks van merkt overigens). Je kunt het ook gebruiken wanneer je pluizig haar hebt.

Kies voor een herfstig kleurenpalet oogschaduw

Laat je ogen spreken deze herfst en winter! In de zomer draag je het liefst zo min mogelijk make-up, het najaar is dan ook de tijd om uit te pakken. De smokeyeye doet het nog altijd goed. Daarnaast kun je gaan voor een beetje glitter, warme tinten of metallic.

Kies voor een rode kleur op je lippen

Wil je dit seizoen nieuwe make up kopen? Kies dan voor Bordeaux, dé kleur dit seizoen en hij mag overal: op je ogen, lippen, kleding en voor wie wil, in het haar. Wijnrood, fel rood, bruin of een beetje oranje, dit najaar kun je qua lippenstift alle kanten op, als het maar mooi zit en mat is.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s